CO TO JEST KOMBUCHA?

Kombucha to starożytny napój znany w Chinach jako „eliksir nieśmiertelności”.

Sip Happens! Zanurz się w świecie Kombucha dla naturalnie pysznych wibracji!

Wyprodukowane z 100% naturalnych składników, zawieramy tylko najświeższe, najzdrowsze i najsmaczniejsze smaki: od tropikalnego ananasa po granat. Z dumą podążamy za oryginalnym chińskim przepisem: używamy tylko wysokiej jakości naturalnych składników, zielonej herbaty fermentowanej z czystym organicznym cukrem trzcinowym oraz naszej własnej kultury żywych bakterii i drożdży.

Zdobądź swoją codzienną dawkę dobroczynności dla jelit z naszym oryginalnym eliksirem Kombucha!

Tak właśnie uzyskujemy 100% autentyczną kombuchę, która smakuje wyśmienicie. Czystą, ale pyszną. Przodkową, ale wyjątkową. Musującą, ale orzeźwiającą. Najlepszą opcją napoju, która pomoże Ci być kapitanem szczęśliwego, zdrowego i spełnionego życia.

JAK ROBIMY KOMBUCHĘ?

Każdy napój jest starannie produkowany metodami rzemieślniczymi w naszych zakładach w Évora. Używamy własnych probiotycznych kultur GUTsy Captain Kombucha oraz tylko najwyższej jakości certyfikowanych składników ORGANIC. Do produkcji Kombuchy słodzona zielona herbata jest fermentowana z symbiotyczną kolonią bakterii i drożdży, znaną jako SCOBY. Podczas procesu fermentacji drożdże w SCOBY rozkładają cukier w herbacie i uwalniają bakterie probiotyczne. Kombucha staje się gazowana po fermentacji.